Despre

Insieme Music School

Insieme Music School este o școală de muzică , care are ca principal obiectiv promovarea valorilor umane prin intermediul artei. Profesorii noștri caută frumusețea launtrică și talentul fiecarui cursant în parte, transformând această abordare într-o regulă de aur.

Insieme Music School se adresează persoanelor care doresc să cunoască tainele muzicii într-un mediu cald, prietenos, indiferent de vârsta sau de nivel. Fiecare persoană are posibilitatea să își cultive gustul pentru artă și să aprofundeze noțiunile deja existente, prin cursuri interactive care stârnesc repede interes.
Echipa Insieme Music School reunește profesori de specialitate, tineri, entuziaști, sinceri, relaxați și dedicați, absolvenți de studii universitare și post universitare, care au ales să își dăruiască timpul, energia și viața, lucrului cu copiii, îndrumându-i spre frumos și în același timp ajutându-i să se formeze ca oameni, așa cum au facut-o mentorii pentru ei.

Preocuparea noastră curentă este aceea de a cunoaște caracterul fiecărui cursant în parte, de a pătrunde în lumea lui și de a-l atrage în universul minunat al artelor printr-o atmosferă specifică, elemente de limbaj cheie și jocuri muzicale.
O alta particularitate care ne conferă o alúră distinctă, constă în descoperirea și dezvoltarea eficientă a metodelor pentru fiecare dintre cursanții înscriși, astfel încât aceștia să își poată desavarși abilitațile muzicale într-un mod propriu, plăcut și corect.

Insieme Music School

0
Elevi
0
Profesori
0
Programe
0
Ani experienta

Profesorii noștri

Insieme Music School
Mădălina Ghenoiu

Mădălina Ghenoiu

Fondator si profesor de canto

Lia Barbul

Lia Barbul

Profesor de canto și pian

Dora Barbul

Dora Barbul

Profesor canto si pian

Denisa Botiș

Denisa Botiș

Profesor de canto

Larisa Pop

Larisa Pop

Profesor de canto

Florin Pașca

Florin Pașca

Profesor de pian

Glad Condor

Glad Condor

Profesor de chitară