Canto

Canto

Folosită pentru transmiterea mesajelor dar și a emoțiilor,vocea umană este un fenomen unic.Studiul tehnicii vocale,oferă posibilități excepționale de dezvoltare și îmbunătățire a vocii în cântat.

Mai mult

Chitară

Chitară

Studierea unui instrument muzical aduce beneficii uimitoare creierului,solicitând simultan mai multe regiuni cerebrale decât orice altă activitate intelectuală.

Mai mult

Pian

Pian

Cursuri de pian -este stimulată sensibilitatea auditivă -copilul își dezvoltă motricitatea fină -copilul învață despre răbdare și perseverență -sunt stimulate atenția și memoria -crește stima de sine -spiritul de competiție este...

Mai mult

Vioară

Vioară

Vioara este instrumentul cu coarde cel mai mic,dar care scoate sunetele cele mai înalte.Dezvoltarea urechii muzicale precum și postura impecabilă a corpului sunt doar câteva din abilitățile pe care studiul acestui instrument,le poate dezvolta.

Mai mult

Atelier de teatru

Teatru = poveste, actorie, improvizație, vorbire scenică, mișcare scenică, gestionarea emoțiilor, muncă în echipă, expresivitate, dezvoltare personală, depășirea limitelor, întâlnire magică între oameni. Atelierul de Teatru este locul potrivit în...

Mai mult