Numele meu este Mădălina Ghenoiu, am 34 de ani și deși pare o vârstă fragedă pentru unii, pot spune ca ma consider o persoana implinita.
Spun acest lucru deoarece am in viata echilibrul pe care orice om si-l doreste.
Profesia mea este de solista vocală si profesor de canto. Probabil una dintre cele mai frumoase meniri: de a împărtăși emoții si de a transmite mai departe prin noua generație ceea ce am acumulat o viata.
Pentru desăvârșirea profesională, pașii mi-au fost purtați spre Universitatea Naționala de Muzica, București si Facultatea de Muzica Gheorghe Dima, Cluj Napoca. Studiind muzica clasica, am avut sansa de a întâlni oameni din înalta clasa a educației muzicale care si-au pus amprenta si asupra mea ca om. Plăcerea de a canta o am de mica si-mi doream mereu ca aceasta sa-mi fie si meseria. Drumul a fost anevoios cu multe provocări carora am fost dispusă sa le fac fata, spre implinirea visului de a canta. Meseria de profesor pe care o am in gena, mama fiind tot dascal, o consider cea mai nobila meserie. De aceea, in urma cu 9 ani am pus bazele acestei scoli de muzica, Insieme Music School.
Ca ghid, am avut mereu in viata ceea ce parintii mi-au implementat de mica: sinceritatea, calitatea de a fi un om bun chiar si atunci cand ai puterea de a face rau, determinarea de a deveni cea mai buna versiune a mea,omenia si inca un lucru foarte important…ca atunci cand iti doresti un lucru si muncești, sa fii sigur ca vei reusi.
Sunt lucrurile care stau la temelia realizărilor mele si probabil sunt obiceiuri care nu se vor demoda niciodata.