CINE SUNTEM?

      ASOCIAȚIA CULTURALĂ PENTRU MUZICĂ ȘI SUFLET INSIEME organizează prima ediție a festivalului  INSIEME MUSIC FESTIVAL. Cu o experiență de 10 ani în șlefuirea talentelor care ne-au trecut pragul, am decis ca prin acest festival să realizăm o rampă de lansare a tinerelor voci din întreaga țară.

      Prin participarea la mai multe festivaluri de gen cu proprii elevi am învățat și ne-am creat idei inedite pentru acest eveniment. Este un proiect care se naște din dorință dar care se va susține cu multă muncă și dăruire.Fiind un eveniment cultural, va trezi interesul iubitorilor de muzică dar și al celor care iubesc copiii și frumosul.De aceea ne dorim promovarea în Mass-Media și transmiterea lui în mediul on-line pe rețelele de socializare.

DESPRE INIȚIATIVĂ

       Acest eveniment are ca scop întâlnirea talentelor, dar va fi și un prilej de cunoaștere și dezvoltare personală a fiecărui concurent,prin mediul social pe care îl vom crea. De asemenea, ne dorim să avem alături în juriu personalități și nume sonore care să ridice calitatea acestui festival la rang de excelent.

       Și pentru că știm cât de important este audio-vizualul atât pentru concurenți dar și pentru public, scena în sine va fi un adevărat spectacol: lumini, ecran Led, fum greu dar și cu un sunet impecabil care să transmită emoția din vocea fiecărui concurent.

       Vom invita alături de noi să participe școli de renume cu elevi valoroși care își vor arăta măiestria și pe care dorim să-i motivăm și cu premii în bani, substanțiale. Aceste premii dorim să contribuie la susținerea lor ca mici artiști în pregătirea muzicală necesară.

PUBLICUL NOSTRU

Cum muzica nu are vârstă, nici publicul nostru nu poate fi limitat.Toată lumea are nevoie de muzică bună, socializare și deconectare.

Așadar este un eveniment pretabil pentru toate vârstele, la unison.

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE PROFESORI TABEL NOMINAL

DECLARAȚIE COMPOZITOR

DECLARAȚIE COVER

DECLARAȚIE PROFESOR

REGULAMENT INSIEME MUSIC SCHOOL