In week-end-ul trecut l-am avut alături pe compozitorul Claudiu Bulete care a susținut un Masterclass pentru copiii școlii noastre.

”A fost un interesant concept de comunicare intre aspirantii catre performanta in muzica si profesionisti care produc muzica.” A fost o discutie mai mult decat interesanta intre Claudiu si copii, pentru a cunoaste foarte bine cum sunt jurizati acestia, cum sunt vazuti si apreciati de catre membrii juriilor muzicale.
Am tinut sa le spun ca nu suntem ”bau-bau” ci, din contra, parerile noastre, chiar si negative, ii pot ajuta sa-si imbunatateasca performantele muzicale”, ne-a declarat Claudiu Bulete.

Ne-am dorit sa-l avem pe Claudiu alaturi de noi, cunoscand ca are multe lucruri de transmis copiilor, pentru a-i ajuta sa se dezvolte frumos din punct de vedere artistic si sa faca fata emotiilor din timpul concursurilor la care vor lua parte. Atmosfera a fost cat se poate de placuta, gratie in special lui Claudiu. Au fost discutii libere, in care copiii au avut multe curiozitati de aflat. Claudiu le-a raspuns tuturor, facandu-i sa inteleaga ca muzica trebuie sa fie transmisa din suflet si sa ajunga la suflet”.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *